Hoe waterflesjes bedrukken goedkoop kan u tijd, stress en geld besparen.

Alle collegas een Dopper betreffende een persoonlijk benaming ofwel originele tekst. Het kan zijn mogelijk voor Greengiving om de Dopper te personaliseren! Wanneer u dan ook een lijst aanlevert betreffende een persoonsnamen mogen wij de Dopper ieder man bedrukken. Zo bezit u dan ook unieke Doppers wegens de medewerkers of zakenrelaties. 

Zo u interesse heeft in dit volledig Dopperpakket, vervolgens stemmen we uw wensen af op een opties. Helaas kan zijn een minimale afname aangaande kompleet Dopper maatwerk pakketten, vanaf 500 stuks op maat te uitvoeren. Vraag het naar een mogelijkheden!

Alle flessen geraken afgeleverd betreffende schroefdoppen. Een etiketten geraken standaard afgedrukt in kleur. Daar kan zijn keus uit water met of zonder koolzuur Flesjes zijn perfect mits persoonlijk dupliceert drinkwater in onder andere horeca ofwel op evenementen.

Nog niet klaar om te bestellen? Ontvang regelrecht een offerte per email teneinde het product later te bestellen ofwel via te sturen tot jouw collega ofwel designer.

Via een minimale lijndikte aan te houden zijn een lijnen juist herkenbaar op het eindresultaat. Controleer je ontwerp op transparanties/overprint.

Wij beschikken over een jarenlange oefening opgedaan, alang sinds 2005 produceren we al de producten wegens een relatiegeschenken markt en diverse verschillende branches.

Zodra we uw bestelling binnen beschikken over uitstippelen wij die alvast in wegens fabricage en moeten wij u ons digitale proef sturen ter goedkeuring.

U kunt zeker alleen volkomen bepalen op welke manier u dan ook de wikkel betreffende het waterflesje vormgeeft. Mocht u dan ook het lastig vinden, dan ogen een medewerkers over Een PennenBoer natuurlijk altijd voor u dan ook klaar. U dan ook kunt hen bereiken via:

Controleer ofwel je die email hebt onthalen. Hierin staan andere inloggegevens waarmee je kan inloggen.

‘Heden besteld, morgen in woonhuis’? Die vlieger zal tot mijn spijt ook niet op. Wat vervolgens wel? Wij tonen dit aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum, opdat je exact beseft indien jouw jouw bestelling kunt verwachten.

Heb jouw hulp nodig voor dit plaatsen over jouw bestelling? Wij bestaan er voor jouw! Dus hebben wij meer vervolgens 150.000 content klanten. Meld jouw aan voor de nieuwsbrief

Opdat jouw gelijk een beeld hebt betreffende een goedkope flesjes met je merknaam. Mag je een bestelling tevens alsnog wijzigen ofwel annuleren? Allicht. Het ontwerp kan zijn geheel vrijblijvend. Wij ontwerpen net zo lang totdat je 100% overtuigd raakt. Zeg je ‘ja’ tegen goedkope waterfles bedrukken? Vervolgens melden we de drukkerij akkoord.

Presentatie en kleur dat is wat je krijgt als jij goedkope waterfles bedrukt in huis zal hebben. Zit er waterflesjes bedrukken goedkoop niets voor jouw voor kijk vervolgens op deze plaats weleens tot: lenzen waterflessen, bidons, reisbekers, thermosfles, dopper of kies voor onze energyblikje.

Vind je een artikel betreffende gelijke kenmerken en kwaliteit ergens anders voor een lagere verkoopprijs? Verzend ons vervolgens de offerte over een concurrent. Wij vergelijken welke en doen jou ons passend aanbod waardoor tevens jij over onze service kun plezier hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *